NEA

Caterham AeroSeven στην Σιγκαπούρη!

Caterham-Aero-Seven-Concept-2013-Singapore (6)

Με αφορμή το αγωνιστικό διήμερο της Formula 1 η βρετανική εταιρία παρουσίασε στην Σιγκαπούρη το πρωτότυπο AeroSeven.

Τo AeroSeven είναι βασίζεται σε μία αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας του Caterham Seven CSR και εφοδιάζεται με διάφορες τεχνολογίες από την F1 περιλαμβάνοντας ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης για το μοτέρ και το launch control ενώ ζυγίζει μόλις 635 kg.

Η δύναμη προέρχεται από τον ατμοσφαιρικό δίλιτρο κινητήρα Duratec της Ford (τοποθετείται και στο Caterham 485) που αποδίδει 240 PS και επιταχύνει το πρωτότυπο Caterham από στάση σε λιγότερο από 4 sec έως τα 100 km/h. Σύμφωνα με την εταιρία υπάρχουν προδιαγραφές για να μονταριστούν και άλλο μοτέρ μέχρι να φτάσει η ώρα της παραγωγής το ερχόμενο φθινόπωρο. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016 θα δούμε και Caterham συμπαραγωγής με την Renault.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!