ΑΓΩΝΕΣ

GP Σιγκαπούρης, πιο κοντά στον τίτλο ο Vettel!

FORMULA 1 - Singapore GP

Για 3η συνεχόμενη φορά ο Sebastian Vettel κατακτά το Grand Prix της Σιγκαπούρης και σιγά σιγά καθαρίζει και τον φετινό -4ο για αυτόν- τίτλο…

large 23534345643Δίχως εκπλήξεις και απρόοπτα ο Vettel τερμάτισε από την θέση που ξεκίνησε κατακτώντας τον 8ο αγώνα από τους 19 του συνολικού πρωταθλήματος. Έτσι, απομένουν ακόμη 6 αγώνες για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν η οποία θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να μην καταλήξει στα χέρια του νεαρού Γερμανού και της Red Bull.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πιέστηκε μόνο στην εκκίνηση του αγώνα από τον Nico Rosberg αλλά ο Vettel με την καλοκουρδισμένη Red Bull κατάφερε να κρατήσει πίσω του την Mercedes. Στην 2η θέση του βάθρου βρέθηκε ο Fernando Alonso με την Ferrari και στην 3h θέση ο Kimi Raikkonen με την Lotus (ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται με την Scuderia).

Ο Ισπανός της Ferrari προσπάθησε αλλά η F138 είναι κατώτερη από τα μονοθέσια των «κόκκινων ταύρων» ενώ ο Φιλανδός εκκίνησε από την 13η θέση και κατάφερε να φτάσει μέχρι το βάθρο μετά από εκπληκτικό αγώνα. Ο Grosjean ήταν από τους άτυχους αφού ξεκίνησε 3ος αλλά στον 33ο γύρο εγκατέλειψε λόγω προβλήματος με την τροφοδοσία του αέρα στο μονοθέσιο του. Ακόμη πιο άτυχος ήταν ο Webber αφού στον τελευταίο γύρο η RB9 άρπαξε φωτιά λόγω διαρροής από την μετάδοση και ενώ βρισκόταν στην 4η θέση.

Η Formula 1 εγκαταλείπει για φέτος την Ευρώπη καθώς το επόμενο GP είναι στην Κορέα (6 Οκτωβρίου) ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!