NEA

Alfa Romeo, παρουσιάζει το αποκλειστικό ποδήλατο 4C IFD

Alfa Romeo Bicycle 4C (4)

Κατασκευασμένο από το Alfa Romeo Style Centre και την Compagnia Ducale , το ποδήλατο είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι στην Ιταλία.

Alfa Romeo Bicycle 4C (2)Εκλεπτυσμένη σχεδίαση με ένα ελαφρύ και καινοτόμο πλαίσιο: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου 4C IFD, που σχεδιάστηκε από το Alfa Romeo Style Centre και την Compagnia Ducale εμπνευσμένο από την πανάλαφρη 4C των 895 kg . Το αρκτικόλεξο IFD (για το Innovative Frame Design) δίνει έμφαση στην εντατική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ώστε να καταστεί το πλαίσιο όσο το δυνατόν ελαφρύτερο.

Η δομή που διαμορφώθηκε σαν ένα απλουστευμένο “4” είναι εμπνευσμένη από τη δυναμική και το στυλ του supercar της Alfa Romeo. Η καινοτόμα εγκάρσια διατομή “C” σχήματος του πλαισίου παρουσιάζει μία δομή από ανθρακονήματα κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για το πλαίσιο της Alfa Romeo 4C για πρώτη φορά στον κόσμο.

Alfa Romeo Bicycle 4C (1)Τα προφίλ συγκλίνουν δυναμικά προς τους κόμβους της χειρολαβής, την αλυσίδα και τη σέλα για να σχηματίσουν διαρθρωτικά σημεία αντοχής από ατσάλι που ενισχύουν την ειδική κατασκευή του πλαισίου. Το περιορισμένης παραγωγής ποδήλατο 4C είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι στην Ιταλία για τους λάτρεις των μοναδικών και αποκλειστικών αντικειμένων και ζυγίζει μόλις 6,9 kg  έχοντας σκελετό, πιρούνι και ζάντες, από ανθρακονήματα.

Κορυφαία και τα περιφερειακά (φρένα-σασμάν-δίσκοι) που προέρχονται από την Campagnolo σε μια επίδειξη υψηλής ραπτικής από Alfa Romeo Bicycle 4C (3)την Ιταλική ποδηλατοβιομηχανία. Η δε, Alfa Romeo φαίνεται πως διαθέτει μια πλήρη γκάμα ποδηλάτων με πέντε μοντέλα (Junior-Cross-Competizione-Stradale Veloce-Stradale Touring), καλύπτοντας κάθε ανάγκη και γούστο.

Η τιμή λιανικής πώλησης του νέου ποδηλάτου 4C IFD θα ξεκινά από τα 3.500 ευρώ και θα φθάνει μέχρι τα 9.000 ευρώ – αναλόγως του εξοπλισμού και των αξεσουάρ που θα το συνοδεύουν –  με την διάθεση του σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία να ξεκινά από το Δεκέμβριο του 2013.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!