NEA

Chevrolet Corvette Stingray, έξι μήνες αναμονή!

2014 Chevrolet Corvette Stingray

Τους έξι μήνες αναμονής φτάνει η λίστα παραγγελιών του αμερικανικού supercar στην αμερικανική αγορά…

2014-Chevrolet-Corvette-2345 (2)Έχοντας αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από τον ειδικό Τύπο η Corvette Stingray γνωρίζει μεγάλη ζήτηση στην αμερικανική αγορά επηρεάζοντας και την ευρωπαϊκή. Η νέα Corvette Stingray στην Γερμανία κοστίζει από 69.990 ευρώ και αποτελεί μία καλή εναλλακτική για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από τον ιταλικό και γερμανικό ανταγωνισμό αλλά και για όσους αρέσκονται στο american way!

2014 Chevrolet Corvette StingrayΑπό όσα έχουμε διαβάσει η νέα Corvette Stingray είναι μια από τις πιο προσεγμένες που έχουν υπάρξει ποτέ έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ενδεικτικό είναι ένα βίντεο που δείχνει την εξέλιξη και την λειτουργία των τετραπλών εξατμίσεων του αμερικανικού supercar με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα κλαπέτα που ανάλογα με το στιλ οδήγησης μεταβάλλουν την χροιά της εξαγωγής. Μάλιστα στο βίντεο οι ειδικοί της Chevrolet συγκρίνουν τον ήχο των εξατμίσεων με μία μοτοσικλέτα Harley Davidson της οποίας την απόληξη την έχει επιμεληθεί η Jekill & Hyde.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!