NEA

Οι Jeep & North Face στο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καλύμνου!

Jeep North Face kalymnos festival (3)

 

Η Jeep θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο κύριος χορηγός του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αναρρίχησης North Face που επιστρέφει στο νησί της Καλύμνου και φέτος για να υποδεχθεί μερικούς από τους καλύτερους αναρριχητές παγκοσμίως.

Jeep North Face kalymnos festival (2)Θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου με διοργανώτρια την Αμερικανική εταιρεία «The North Face» – κορυφαίο κατασκευαστή αυθεντικών και τεχνικά προηγμένων outdoor προϊόντων. Ανοιχτό στους αθλητές όλων των επιπέδων, το φεστιβάλ αποτελείται από τρία σκέλη: “OPEN Marathon”, “BIG Marathon” και “Project Contest” και περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και συναντήσεων όπου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις περιπέτειες και τις εμπειρίες τους με το κοινό.

Jeep North Face kalymnos festival (1)Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Φεστιβάλ θα έχει η επετειακή έκδοση του Jeep Wrangler Rubicon 10th  Anniversary, του πλέον ικανού μοντέλου της Jeep με απαράμιλλες εκτός δρόμου δυνατότητες. Το Wrangler Rubicon θα είναι παρόν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να το δουν και να ανακαλύψουν την ευελιξία και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Το μοντέλο διατίθεται σε δίθυρο και τετράθυρο αμάξωμα με τον 2.8l υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, η Jeep θα παρέχει στους διοργανωτές και τους αθλητές ένα στόλο Αυτοκινήτων Wrangler για τις ανάγκες μετακίνησης τους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!