ΑΓΩΝΕΣ

Honda F1, ακούστε για πρώτη φορά το νέο V6 κινητήρα!

honda old v8 engine f1

Αυτή είναι η πρώτη ηχητική καταγραφή του νέου κινητήρα της Honda για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 του 2015. Μπορείτε να μας πείτε πως σας φαίνεται ο ήχος του;

Ο νέος κινητήρας της Honda θα χρησιμοποιηθεί για τη συμμετοχή της εταιρείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 το 2015 στα πλαίσια κοινού προγράμματος με τη McLaren. Η Honda θα είναι υπεύθυνη εξέλιξης/παραγωγής του κινητήρα και του συστήματος ανάκτησης της ενέργειας ενώ η McLaren θα αναλάβει την εξέλιξη και κατασκευή του σασί του μονοθεσίου καθώς και τη διοίκηση της νέας ομάδας McLaren Honda.

Ο Πρόεδρος της Honda Motor Europe Ltd,  Manabu Nishimae σχολίασε: «Είναι συναρπαστικό να ακούσει κανείς τον ήχο του νεογέννητου κινητήρα της Formula 1 για πρώτη φορά . Οι μηχανικοί μας εργάζονται σκληρά για την ανάπτυξη του κινητήρα και όλοι ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν του 2015″.

Από το 2014 , οι νέοι κανονισμοί του Πρωταθλήματος της F1 απαιτούν τη χρήση κινητήρα V6-1.6 λίτρων άμεσου ψεκασμού, υπερτροφοδοτούμενο,  εφοδιασμένου με συστήματα ανάκτησης ενέργειας . Η ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των κινητήριων τεχνολογιών και η πρόκληση των αγώνων αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια για την απόφαση της Honda να συμμετάσχει στην F1. Καθ’ όλη την πορεία της η Honda εργάζεται πυρετωδώς στην βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων εσωτερικής καύσης καθώς επίσης και στην ανάπτυξη συστημάτων για τη διαχείριση της ενέργειας, όπως είναι τα υβριδικά συστήματα.

Η συμμετοχή της εταιρείας στο Πρωτάθλημα της Formula 1 με αυτούς τους νέους κανονισμούς θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο την τεχνολογική πρόοδο και στους δύο αυτούς τομείς . Επιπλέον, μια νέα γενιά μηχανικών της Honda θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις συγκινήσεις από τη συμμετοχή της εταιρείας στο κορυφαίο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στην Ευρώπη στο Milton Keynes της Μεγάλης Βρετανίας από τον Ιούνιο του 2014.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε και τον κινητήρα της Mercedes AMG Petronas.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!