NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λίγα περισσότερα για το «κτήνος» του Ομπάμα!

obama-cadillac-presidential-limo (10)

Νέες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές για την προεδρική λιμουζίνα του Αμερικάνου Προέδρου που αποτελεί την τελευταία λέξη στα θωρακισμένα.

obama-cadillac-presidential-limo (2)Με το χαϊδευτικό «The Beast» το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του ο Αμερικανός πρόεδρος κυκλοφόρησε πριν από περίπου τρία χρόνια αλλά μόλις πρόσφατα δόθηκαν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Η GM έχει κατασκευάσει 12 θωρακισμένες Cadillac οι οποίες είναι τροποποιημένες σε τόσο μεγάλο βαθμό «που πίσω από το αμάξωμα της λιμουζίνας κρύβεται ένα ενισχυμένο φορτηγό που κινείται με ακριβώς αυτό τον τρόπο» όπως αναφέρει ένας από τους σωματοφύλακες του Μπάρακ Ομπάμα.

obama-cadillac-presidential-limo (1)Βασικά οι νέες πληροφορίες πάνω-κάτω επιβεβαιώνουν όσα είχαμε γράψει για την λιμουζίνα του Ομπάμα πριν από καιρό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του ειδικού πράκτορα το «τέρας» ζυγίζει περίπου 6,8 τόνους, κοστίζει 1,5 εκ. δολάρια ενώ οι πόρτες είναι τόσο βαριές από τις ενισχύσεις πάχους 200 mm που είναι σχεδόν αδύνατο να τις ανοίξεις από το εσωτερικό.

Υπάρχουν ειδικά συστήματα πυρόσβεσης, το ρεζερβουάρ είναι πυρίμαχο και φυσικά αλεξίσφαιρο, ειδικοί μηχανισμοί που ασφαλίζουν τις χαραμάδες για επίθεση με αέρια, ειδικό εσωτερικό σύστημα εξαερισμού, σύστημα νυχτερινής όρασης και φυσικά αλεξίσφαιρη χοντρή λαμαρίνα και κρύσταλλα πάχους 127 mm. Την κίνηση αναλαμβάνει πειραγμένος V8 που καταναλώνει έως και 63,5 lt/100 km με τέρμα γκάζι και επιδόσεις… φορτηγού!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!