NEA

H McLaren P1 ντροπιάζει την Porsche 918 στο Nurburgirng!

mclaren faster than porsche 918 Nurburgring

 Μέχρι στιγμής η McLaren δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το χρόνο της P1 στην «Πράσινη Κόλαση», αλλά αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες…

Λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό ρεκόρ της Porsche 918 Spyder στο Nurburgring, που κατέβασε το χρόνο για το γύρο των 20,8 km κάτω από τα 7 min (συγκεκριμένα στο 6:57) ήρθε η McLaren να τοποθετήσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Ή ακόμα πιο χαμηλά αν θέλετε από πλευράς χρόνου, μιας και η McLaren P1 των 916 PS πέτυχε ένα εξωπραγματικό 6:47’. Δέκα δευτερόλεπτα κάτω δηλαδή από το χρόνο της 918 Spyder, που σε αυτό το επίπεδο φαντάζουν σαν μια αιωνιότητα και μια μέρα.

Μέχρι στιγμής η McLaren δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το χρόνο της P1 στην «Πράσινη Κόλαση», αλλά αυτό θα γίνει τις επίσημες μέρες, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι μια εκτίμηση ενός γνώστη του Ring που παρακολούθησε την προσπάθεια και είπε πως «με καλύτερες συνθήκες, βασικό λιγότερη υγρασία, πιστεύω πως ο χρόνος της McLaren P1 μπορεί να κατέβει κι άλλο. Γύρω στο 6:30…».

Από την τριπλέτα των κορυφαίων hypercars λείπει η LaFerrari, όμως παραδοσιακά η Ferrari ούτε ρυθμίζει τα αυτοκίνητά της ειδικά για το Nurburgring ούτε μετέχει σε αυτήν την κόντρα…

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!