NEA

Mitsubishi, με hat-trick στο Τόκιο!

Mitsubishi reveals three concepts for Tokyo Motor Show 1

H ιαπωνική εταιρία πρόκειται να παρουσιάσει τέλη του μήνα στην έκθεση του Τόκιο τρία ενδιαφέροντα concept…

Mitsubishi Concept ARΜε τρία concept cars η Mitsubishi θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στην έκθεση του Τόκιο προβάλλοντας και διάφορες τεχνολογίες όπως το σύστημα ασφάλειας e-Assist καθώς και ένα σύστημα πολυμέσων με δυνατότητες διαδικτυακής και ασύρματης συνδεσιμότητας.

Mitsubishi Concept GC-PHEVΣυγκεκριμένα, το GC-PHEV (Grand Cruiser) εκφράζει την άποψη της εταιρίας για τα μεγάλα SUV του μέλλοντος με φουλ τετρακίνηση. Είναι υβριδικό με V6 τρίλιτρο μοτέρ και 8άρι αυτόματο σαζμάν και με δυνατότητα καθαρής ηλεκτροκίνησης.

Mitsubishi Concept XR-PHEVΤο XR-PHEV (Cross Runner) είναι στα μέτρα ενός κόμπακτ φουτουριστικού crossover με τούρμπο κινητήρα 1,1 lt με άμεσο ψεκασμό και σε συνδυασμό με υπεραποδοτικό ηλεκτροκινητήρα. Τέλος, το AR (Active Runabout) είναι ένα κόμπακτ MPV που μοιράζεται τη ίδια υβριδική διάταξη με το XR-PHEV ενώ το εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από ένα κοκούν.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!