ΑΓΩΝΕΣ

GP Άμπου Ντάμπι, και ο Vettel το βιολί του!

FORMULA 1 - Abu Dhabi GP, free practice

Με τον αέρα του 4άκις πρωταθλητή ο Sebastian Vettel πέρασε πανηγυρικά και από την Γιος Μαρίνα πραγματοποιώντας την 11η φετινή του νίκη…

FORMULA 1 - Abu Dhabi GP, free practiceΠέρα από τις 11 νίκες σε 17 αγώνες ο νεαρός Γερμανός επέκτεινε την λίστα με τα ρεκόρ του σημειώνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη (ισοφάρισε τους Schumacher και Ascari) με χαρακτηριστική άνεση τρέχοντας στον δικό του ρυθμό. Άλλωστε, οι ομάδες έχουν πλέον στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη σεζόν με τους νέους κανονισμούς και έτσι κύλησε ένα GP διχως εκπλήξεις και απρόοπτα με τακτική δύο pit stop και τους χρόνους αλλαγής των ελαστικών να δρομολογούν την όποια εξέλιξη.

H μάχη ανάμεσα στον Alonso και τον Massa, η καλή εμφάνιση του Webber παρά την κακή εκκίνηση, η ωριμότητα που έδειξε για ακόμη μία φορά ο Grosjean και η εγκατάλειψη του Raikkonen με το… καλημέρα μετά από επαφή ήταν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές των όσων έγιναν στην Γιος Μαρίνα. Τις δύο θέσεις στο βάθρο συμπλήρωσαν οι Webber ξαθ Rosberg ενώ την 10άδα συμπλήρωσαν οι Romain Grosjean, Fernando Alonso, Paul di Resta, Lewis Hamilton, Felipe Massa, Sergio Perez και Adrian Sutil. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία ενώ το προτελευταίο GP για φέτος είναι στις ΗΠΑ στην πίστα του Ώστιν στις 17 Νοεμβρίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!