NEA

Audi, νέο ΤΤ από το νέο έτος!

Audi-TT_Coupe_2007_1600x1200_44

Του χρόνου και πιθανότατα στην Γενεύη θα δούμε τη 3η κατά σειρά γενιά του Audi TT…

Audi-TT_ultra_quattro_Concept_2013_33 (2)H νέα γενιά TT βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και δοκιμάζεται ήδη στην πίστα του Nurburgring με τις πρώτες μας πληροφορίες να λένε πως θα διατηρηθεί το βασικό σχήμα με ακόμη μεγαλύτερη τραπεζοειδή μάσκα. Μάλιστα, το νέο ΤΤ θα μοιάζει αρκετά με την εμπρός όψη του Sport Quattro και θα έχει πιο στενόμακρα φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Από πλευράς διαστάσεων το μήκος θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα, το μεταξόνιο λίγο μακρύτερο και οι πρόβολοι ελάχιστα κοντύτεροι με χρήση της ευμετάβλητης MQB πλατφόρμας. Έτσι, η διάταξη 2+2 θα είναι λίγο πιο άνετη για τους πίσω και με περισσότερα λίτρα για τις αποσκευές ενώ στο εσωτερικό η σχεδίαση θα παραπέμπει στο νέο Α3.

Audi-TT_ultra_quattro_Concept_2013_33 (1)Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι γνωστοί 1.8 TFSI και 2.0 TFSI με ισχύ από 180 έως 300 άλογα στην περίπτωση του S3. Πάντως, υπάρχει περίπτωση να δούμε και μικρότερη έκδοση καθώς η έκδοση 1.4 TFSI με τους 140 PS και το σύστημα CoD κάθε λίγο παρά αρκετή μπορεί να είναι για το ελαφρύτερο και επερχόμενο νέο Audi TT.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!