NEA

Bugatti, ακόμη μια ειδική έκδοση!

Bugatti Meo Constantini Debut Dubai Motor Show (3)

Η έκθεση του Ντουμπάϊ είναι το κατάλληλο μέρος για να παρουσιαστεί για πρώτη φορά μια ακόμη ειδική έκδοση της Veyron.

Μετά τις Jean-Pierre Wimille και Jean Bugatti, αυτή είναι η 3η από τις 6 συνολικά ειδικές εκδόσεις της Bugatti που είναι αφιερωμένες σε πρόσωπα-θρύλους που ήταν γνωστοί και συνεργάτες του Ettore Bugatti. Κάθε μια κοστίζει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ και μιλάμε για τιμή δίχως τους φόρους!

Αυτή τη φορά η ειδική Bugatti Veyron είναι αφιερωμένη στο Meo Constantini o οποίος ήταν ο επικεφαλής της εργοστασιακής ομάδας της Bugatti και νικητής δύο φορές στο Targa Florio με την Bugatti Type 35. Η ονομαστική του έκδοση παρουσιάζεται στο Ντουμπάϊ (5-9 Νοεμβρίου) και θα υπάρξουν μόλις τρία αντίτυπα.

Στο κάτω μέρος της πίσω αεροτομής υπάρχει το περίγραμμα του Targa Florio, ενώ το αυτοκίνητο είναι ανοιχτό μπλε με πόρτες και εμπρός φτερά σε γυαλισμένο στο χέρι αλουμίνιο. Από τεχνικής πλευράς βασίζεται στην Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse και σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες και οι τρείς Bugatti Veyron Meo Constantini έχουν ήδη προπωληθεί. Και έπεται συνέχεια…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!