NEA

Opel, νέα 1.6 CDTI έκδοση για το Astra!

2014 Opel Astra unveiled with new CDTI diesel engine (3)

Όπως ήταν αναμενόμενο ο νέος ντίζελ με τους 136 PS περνά και στην γκάμα του μικρομεσαίου της Opel…

2014 Opel Astra unveiled with new CDTI diesel engine (1)Η νέα έκδοση του Opel Astra με το μοτέρ 1.6 CDTI που αντικαθιστά το 1.7 (με τους 130 PS) αναμένεται στην χώρα μας από το νέο έτος ενώ ο νέας γενιάς πετρελαιοκινητήρας έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στην αγορά με το Zafira Tourer και πληρεί τις προδιαγραφές Euro 6. Επί της ουσίας, το Astra 1.6 CDTI έχει και περισσότερη ροπή που φτάνει τα 320 Nm και συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο.

2014 Opel Astra unveiled with new CDTI diesel engine (2)Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση είναι στα 3,9 lt/100 km, η εκπομπή CO2 στα 104 g/km ενώ το 0-100 km/h πετυχαίνεται σε 10,3 sec με τελική στα 200 km/h.  Όπως και στο φρεσκαρισμένο Insignia στο εσωτερικό υπάρχει το νέο προαιρετικό σύστημα πολυμέσων IntelliLink με οθόνη αφής 7 ιντσών και την βασική έκδοση να διαθέτει CD-player (χρησιμοποιείται ακόμη οπτικό δίσκο;), ασύρματες συνδέσεις και πλοήγηση με ελληνικό μενού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!