NEA

Mercedes AMG Vision Gran Turismo, φόρτσα για το LA!

Mercedes-Benz-Vision_Gran_Turismo_Concept_2013_Los Angeles (1)

Βασικά το πρωτότυπο που βλέπετε δεν θα έχει καμία σχέση με το γνωστό βιντεοπαιχνίδι Forza Motorsport αλλά με το πασίγνωστο Gran Turismo 6 για PS3!

Μόλις πρόσφατα η Mercedes ανακοίνωσε το τέλος της παραγωγής της SLS AMG την άνοιξη ανοίγοντας τον δρόμο για την άφιξη της SLC. Μέχρι τότε το στιλ gullwing με τις πόρτες του γλάρου θα υπάρχει (η SLC θα έχει συμβατικές) και αυτή τη φορά θα ανοίγουν στο πρωτότυπο AMG Vision Gran Turismo.

Το εντυπωσιακό concept car παρουσιάστηκε στο κέντρο R&D της εταιρίας στην  Καλιφόρνια και λίγο πριν το ντεμπούτο του στο Λος Άντζελες. Σχεδιαστικά είναι εμπνευσμένο από την icon 300 SL με φουτουριστική προσέγγιση ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο διπλοτούρμπινος V8 κινητήρας που αποδίδει 585 PS. Το αλουμινένιο πλαίσιο ζυγίζει 1.385 kg και έχει την εντυπωσιακή αναλογία των 2,36 kg/PS.

Αν και το μοντέλο που βλέπετε είναι σε κλίμακα 1:1 δεν πρόκειται ποτέ να το δούμε στους δρόμους. Ωστόσο, θα έχει τη δυνατότητα οποιοσδήποτε να το οδηγήσει σε εικονικό περιβάλλον μιας και θα πρωταγωνιστεί στο GT6 για πλατφόρμες PlayStation 3 με την Sony να γιορτάζει τα 15ά γενέθλια ενός από τα διασημότερα video games που έχουν υπάρξει ποτέ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!