NEA

Polaris, ξεκίνησε να… πουλάει!

polaris-sportsman-wv850-airless-no-air-tires (6)

Μετά από πολύ καιρό η Polaris ανακοίνωσε την περιορισμένη διάθεση των ελαστικών της δίχως αέρα στην αγορά…

H Polaris είναι μια αμερικανική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών οχημάτων. Αυτό όμως που την έκανε διάσημη είναι η πατέντα της για την κατασκευή ελαστικών δίχως αεροθάλαμο, πράγμα που σημαίνει πως δεν σκάνε και δίχως τον φόβο κύλισης πάνω από καρφιά και γυαλιά.

Το πρώτο όχημα το οποίο εξοπλίζεται με τέτοια ελαστικά είναι το Polaris Sportsman WV850 H.O. ATV που βασίζεται στο στρατιωτικό MV850. Είναι τετράτροχο και σύμφωνα με την Polaris είναι το ιδανικό όχημα για να κάνουν ντεμπούτο τα ελαστικά TerrainArmor μιας και πρόκειται για όχημα «ειδικών αποστολών». Η Polaris λέει πως η παραγωγή θα είναι περιορισμένη με το κάθε ATV να στοιχίζει από $14.999.

Οι Michelin, Bridgestone και άλλες εταιρίες με ποιο πρόσφατο παράδειγμα την Hankook στην φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς concept με μη πνευματικά ελαστικά αλλά μέχρι τώρα κανένα δεν έχει περάσει στην παραγωγή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!