NEAΑΓΩΝΕΣ

Spar-Renault SRT_01E, στην πίστα για πρώτη φορά!

Η Formula E στην οποία συμμετέχουν ηλεκτροκίνητα μονοθέσια προχωρά και εδώ βλέπετε το πρώτο μονοθέσιο σε πίστα στην Γαλλία…

Spark-Renault SRT_01E Formula E race car on the track (2)Με τον Lucas di Grassi πίσω από το τιμόνι η ηλεκτρική SRT_01E συμπλήρωσε 40 γύρους δοκιμών σε διάστημα διήμερων δοκιμών ώστε να διασφαλιστεί ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν αξιόπιστα. Έστω και αν το μονοθέσιο των δοκιμών είχε μικρότερη μπαταρία (στα 50 kW) από ότι στο κανονικό αγωνιστικό ο Di Grassi δήλωσε πως πρόκειται για ένα απολαυστικό αυτοκίνητο ακόμη και με το ¼ της ισχύς του, με μπόλικο grip και φυσικά τεράστια ροπή από τον ηλεκτροκινητήρα.

Spark-Renault SRT_01E Formula E race car on the track (1)Το Spark-Renault SRT_01E θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ηλεκτρικής φόρμουλα, βασίζεται σε μονοκόκ πλαίσιο σχεδιασμένο από την Dallara ενώ το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης προέρχεται από την McLaren και αποδίδει 200 kW (272 PS). Το μονοθέσιο χρειάζεται περίπου 3 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h ενώ η τελική περιορίζεται στα 225 km/h σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!