NEA

Fast & Furious, σκοτώθηκε ο Paul Walker στην Καλιφόρνια…

Fast and Furious Paul Walker  (2)

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Fast & Furius σκοτώθηκε ενώ ήταν συνοδηγός σε μια κοκκινη Porscche Carrera GT…

Νεκρός είναι ο ηθοποιός Paul Walker, o οποίος ήταν γνωστός από τις ταινίες Fast & Furious. O 40χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν η Porsche Carrera GT στην οποία ήταν συνοδηγός προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά. Το συμβάν έγινε χτες το απόγευμα στη Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια, όπου ο ηθοποιός βρισκόταν για μια έκθεση αυτοκινήτων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Στα πλαίσια αυτής της έκθεσης δοκίμαζαν μαζί με το φίλο του Roger Rodas την Carrera GT με την οποία έχασαν τη ζωή τους, ενώ η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε και από το twitter του ηθοποιού.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!