NEA

Νέο Honda CR-V από 27.160€

Honda-CR-V_2013_1600-gr times (4)

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την διάθεση του νέου CR-V στην προσθιοκίνητη έκδοση με τον 1.6 i-DTEC…

Το νέο CR-V επιστρέφει στην ελληνική αγορά επαναπροσδιορίζοντας το στίγμα του με κίνηση στους εμπρός τροχούς και τον εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC τον οποίο γνωρίσαμε στο νέο Civic και έχουμε αναλύσει στο σχετικό άρθρο. Πρόκειται για έναν αποδοτικό σύγχρονο τούρμπο ντίζελ που αποδίδει 120 PS στις 4.000 rpm και 300 Nm στις 2.000 rpm με εκπομπή CO2 στα 119 g/km και μέση τυποποιημένη κατανάλωση στα 4,5 lt/100 km.

Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 28.600€ (27.170€ με απόσυρση) στην έκδοση Comfort ενώ υπάρχει και η πλουσιότερη Elegance από 29.900€ (28.470€ με απόσυρση). Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Ενημερωτικά υπάρχει και αυτόματο με πέντε σχέσεις που συνδυάζεται με τους αναβαθμισμένους 2.0 i-VTEC και 2.2 i-DTEC καθώς και με το νέο σύστημα τετρακίνησης (με ηλεκτρομαγνητικό πολύδισκο αντί για υδραυλικό συμπλέκτη), εκδόσεις που για λόγους ευνόητους δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.

Περισσότερα για το νέο Honda CR-V 1.6 i-DTEC θα έχουμε να πούμε προσεχώς στην σχετική δοκιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!