NEA

Red Bull X2014, το μονοθέσιο του μέλλοντος!

Sony unveils the Red Bull X2014 for Gran Turismo 6 (1)

Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικό μονοθέσιο της F1 αλλά για ένα εικονικό που μπορεί να «οδηγήσει» ο καθένας στο Gran Turismo 6!

Sony unveils the Red Bull X2014 for Gran Turismo 6 (2)Τα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια -χρόνος να έχεις- με αγώνες έχουν φτάσει πλέον σε τέτοιο επίπεδο προσομοίωσης που γοητεύουν οποιοδήποτε. Το συγκεκριμένο φανταστικό μονοθέσιο της Red Bull δημιουργήθηκε από τους προγραμματιστές της Polyphony Digital για την Sony. Νωρίτερα στο Gran Turismo 5 είχε προηγηθεί η X2010 και στη συνέχεια του πασίγνωστου video game προκύπτει η X2014 στην δημιουργία της οποίας συμμετείχε ο Adrian Newey, ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull Racing.

To virtual αγωνιστικό με τους καλυμμένους τροχούς και το κλειστό κόκπιτ, που λόγω των πλευρικών δυνάμεων που αναπτύσσει στην οθόνη -εξαιτίας και της τουρμπίνας στο πίσω μέρος του- δεν θα ήταν ποτέ εφικτό να κατασκευαστεί κανονικά (λέμε τώρα), θα υπάρχει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Την X2014/F που είναι αυτή των φωτογραφιών μας και θα είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο από τα 1.200 συνολικά από τα οποία μπορεί να επιλέξει κανείς στο Gran Turismo, την X2014/S (στάνταρ) και την X2014/J (Junior). Εδώ μπορείτε να δείτε ένα ακόμη εικονικό supercar, το Mercedes AMG Vision Gran Turismo.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!