NEA

Bugatti, έφτασε τις 400 πωλήσεις!

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean-Pierre Wimille Edition (1)

Τις 400 πωλήσεις έχει φτάσει η γερμανική φίρμα και πλέον απομένουν ακόμη 50 Veyron για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του κορυφαίου supercar…

Ενώ άλλες εταιρίες πωλούν χιλιάδες μοντέλα για να «τζιράρουν» υπάρχει μία που σε διάστημα κοντά μιας δεκαετίας θα πουλήσει συνολικά 450 κομμάτια και… καθάρισε! Φυσικά δεν πρόκειται για οποιαδήποτε εταιρία αλλά για την Bugatti. Και φυσικά δεν πρόκειται για οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά αυτό με την ετικέτα του ταχύτερου στον κόσμο και με πολλές ειδικές εκδόσεις.

Από το 2005 οπότε και πωλήθηκε η πρώτη Veyron έχουν πωληθεί 300 κουπέ εκδόσεις και 100 roadster ενώ απομένουν ακόμη 50 -επίσης roadster- για να κλείσει ο κύκλος. Η 400η Veyron που πωλήθηκε ήταν μία από τις τρεις ειδικές Jean-Pierre Wimille Edition με τιμή 2,13 εκατομμύρια ευρώ. Έχει γαλαζογκρί απόχρωση,  εξοπλίζεται με W16 κινητήρα με 1.200 PS και 1.500 Nmμ έχει το 0-100 σε 2,6 sec και πιάνει τα 408 km/h.

Τώρα, μέχρι να υπολογίσετε πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει η Bugatti από τις 400 Veyron παρακολουθείστε τα παρακάτω και πολύ ενδιαφέροντα βίντεο από το National Geographic με αρκετή πληροφορία σε μηχανολογικό επίπεδο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!