NEA

VW, έρχεται το νέο Passat!

VW-PASSAT-NEW-3

To δημοφιλές μεσαίο οικογενειακό της VW βρίσκεται στο στάδιο της τελικής δοκιμασίας και θα κυκλοφορήσει τέλη 2014…

VW-PASSAT-NEW-4Στο σαλόνι του Παρισιού θα γίνει πιθανότατα η πρεμιέρα της νέας γενιάς VW Passat η οποία σχεδιαστικά δεν θα διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από το τωρινό μοντέλο, όπως φαίνεται στις πρώτες εικόνες που προσεγγίζουν με ηλεκτρονικό τρόπο το στιλ του αμαξώματος. Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε μία αισθητική εξέλιξη όπως έγινε με το νέο Golf αλλά με πιο αρμονικές γραμμές και πιο έντονο σβήσιμο της οροφής για πιο κουπέ στιλ, ακόμα και στην έκδοση της λιμουζίνας.

Οι πρόβολοι θα είναι κοντύτεροι και αν ληφθεί υπόψη πως οι χώροι θα είναι μεγαλύτεροι με το μήκος του αμαξώματος να παραμένει στα ίδια επίπεδα τότε μπορεί κανείς να συμπεράνει πως το όφελος θα προκύψει από το μεγαλύτερο μεταξόνιο της πλατφόρμας MQB. Σημαντική θα είναι και η μείωση του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου που θα συμβάλλει στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, πάντα σε σχέση με την τρέχουσα γενιά.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει νέα και αναβαθμισμένα μηχανικά σύνολα με προδιαγραφές Euro 6 με την βασική έκδοση να ξεκινά από τον 1.4 TSI με 122 PS ενώ -πέρα από την έκδοση ίδιας χωρητικότητας 1.400 cc μοτέρ με το σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων- εξετάζεται το ενδεχόμενο της χρήσης του συστήματος ACT και σε άλλα μηχανικά σύνολα. Φήμες κάνουν λόγο και για υβριδικό plug-in Passat από το 2015 που θα αποδίδει 170 PS και θα έχε την δυνατότητα καθαρής ηλεκτροκίνησης για απόσταση περίπου 50 km. Ενδιαφέρον…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!