NEA

McLaren P13 από το 2015!

McLaren P13 confirmed with 450 PS twin-turbo V8

Η βρετανική εταιρία επιβεβαίωσε και επίσημα την παραγωγή της μικρότερης P13 που θα ξεκινήσει το 2015…

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η P1, η McLaren επιβεβαίωσε και επίσημα ότι σας είχαμε αποκαλύψει πριν από καιρό. Την παραγωγή ενός μικρότερου μοντέλου από το 2015 που τελικά θα κοστίζει περίπου 140.000 ευρώ. Το σκίτσο που βλέπετε προέρχεται από την Autovisie μετά από ένα σκαρίφημα που έγινε από τον Frank Stephensons, τον σχεδιαστή της McLarern.

Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την P1 ενώ θα χρησιμοποιείτε το ίδιο monocell πλαίσιο από ανθρακονήματα. Κινητήρια δύναμη θα είναι και εδώ ο διπλοτούρμπινος V8 των 3,8 lt που δίχως υβριδική υποστήριξη θα αποδίδει 450 PS. Η επίσημη πρεμιέρα της P13 είναι πολύ πιθανό να γίνει τον Σεπτέμριο στο Παρίσι ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το 2015 όταν θα έχουν ξεπουληθεί και οι 375 P1. Φήμες θέλουν και Spider έκδοση για την P13 που θα δούμε το 2016.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!