NEA

Mercedes-Benz, ο Schumacher δοκιμάζει την ασφάλεια της νέας C-Class!

Michael Schuhmacher, Tests C-Class Intelligent Drive

O πολυπρωταθλητής της F1 πρεσβεύει τη νέα γενιά C-Class και εμείς σας αποκαλύπτουμε τους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται στην ευρωπαϊκη αγορά από την άνοιξη…

Michael Schuhmacher, Tests C-Class Intelligent DriveO Michael Schumacher είναι πρεσβευτής της Mercedes και με αυτήν του την ιδιότητα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κέντρο Τεχνολογίας της κοντά στη Στουτγάρδη για να δοκιμάσει (όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί) τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας που εξοπλίζεται η νέα C-Class.

O πολύπρωταθλητής της Φόρμουλα 1 πολύ χαρακτηριστικά είπε «…κανείς δεν μπορεί να είναι 100% συγκεντρωμένος συνέχεια και να ελέγχει τόσο το αυτοκίνητο όσο και την κυκλοφορίας. Καμία φορά μια στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή και αυτός είναι ο λόγος που στηρίζω τη χρήση και τη χρησιμότητα των έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης των επιβατικών αυτοκινήτων».

Michael Schuhmacher, Tests C-Class Intelligent DriveΕδώ να πούμε πως οι πωλήσεις της νέας Mercedes C-Class αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο και αρχικά προβλέπονται τρεις συνολικά εκδόσεις κινητήρων (μια ντίζελ και δύο βενζίνης). Η πετρελαιοκίνητη θα είναι 2.200 cc, θα κινεί τη C220 Blue Tec, θα αποδίδει 170 PS και θα αρκείται σε 4,0 lt/100 km με 103 g CO2/km.

Το βασικό σύνολο βενζίνης θα είναι αυτό της C180 με χωρητικότητα 1.600 cc και ισχύ 156 PS ενώ ο μεγαλύτερος θα είναι ο δίλιτρος της C200 με 184 PS. Η κατανάλωση των βενζινοκινητήρων θα κυμαίνεται από 5 έως 5,3 lt/100km με αντίστοιχες εκπομπές CO2 από 116 έως 123 g/km. Στην πορεία θα ακολουθήσουν και 6κύλινδρες εκδοχές της νέας C-Class, η κορυφαία AMG, αλλά και δύο υβριδικές, η μία θα συνδυάζεται με κινητήρα ντίζελ και η άλλη θα είναι plug-in.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!