NEA

Mercedes-Benz, αυτή είναι η νέα C-Class!

new mercedes c-class 2014 scoop (1)

Μετά από αρκετές καμουφλαρισμένες, στο διαδίκτυο πλέον κυκλοφορούν και «καθαρές» φωτογραφίες που δείχνουν πεντακάθαρα τη νέα γενιά C-Class…

new mercedes c-class 2014 scoop (3)Για το εσωτερικό και την τεχνολογία της νέας C-Class είχαμε μιλήσει στο σχετικό μας άρθρο ενώ η ανάγκη της εταιρίας για τα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού σποτ έδωσε την ευκαιρία στους φωτορεπόρτερ να αποθανατίσουν τη νέα Mercedes. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το worldcarfans.com και δείχνουν πεντακάθαρα μία C-Class εξοπλισμένη με το πακέτο AMG.

new mercedes c-class 2014 scoop (5)Όπως ήταν αναμενόμενο στο εμπρός μέρος η μάσκα συνάδει με την αισθητική της ανανεωμένης E-Class με τα χαρακτηριστικά φώτα ενώ τα πίσω δείχνου να εναρμονίζονται με ένα πιο συμπαγή τρόπο που θυμίζει S-Class. Περισσότερα θα μάθουμε στη συνέχεια καθώς η νέα C-Class θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Detroit.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!