NEA

Hyundai, ετοιμάζει γρήγορα «Ν»!

Hyundai-Shell-World-Rally-Team-2

Η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα νέο «παράρτημα» από γρήγορες εκδόσεις που θα σηματοδοτούνται από το λογότυπο «N»…

Hyundai i20 WRC 01Η είδηση έγινε γνωστή στο πλαίσιο της παρουσίασης της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai για τη νέα σαιζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρεία έκανε γνωστό πως θα δημιουργήσει μια νέα σειρά που θα περιλαμβάνει τις ισχυρότερες εκδόσεις των μοντέλων της με τονισμένα σπορ χαρακτηριστικά.

Οι εκδόσεις αυτές θα ξεχωρίζουν από τα λογότυπα «Ν» όπως συμβαίνει στις RS για την Audi, στις AMG για την Mercedes-Benz, στις Μ για την BMW κ.λπ. Και αν απορείτε από πού προκύπτει το N αυτό προέρχεται από το Namyang, το κέντρο εξέλιξης του αγωνιστικού i20 WRC. Οι πληροφορίες μας θέλουν το i20 στην επόμενη γενιά του που θα παρουσιαστεί το 2015 να είναι το πρώτο Hyundai με γρήγορη τούρμπο έκδοση «N» τιμώντας και στους δρόμους την αγωνιστική συμμετοχή της εταιρίας στα ράλι. Έως τότε διαβάστε εδώ για το νέο Hyundai i10.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!