NEA

M. Schumacher, προβληματικός εδώ και 4 χρόνια ο εγκέφαλός του!

SCHUMACHER-ACCIDENT-9

Ο Johannes Peil, προσωπικός γιατρός του Michael Schumacher, αποκάλυψε πως ο πολυ-πρωταθλητής της F1 αντιμετώπιζε προβλήματα με την αιμάτωση της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου του έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε με μοτοσυκλέτα στην πίστα της Cartagena (Ισπανία) το 2009. Τη διαδικασία της αναπλήρωνε η αρτηρία της δεξιάς πλευράς του εγκεφάλου, που είναι κι αυτή που τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα στο σκι.

Η κατάσταση του Schumi παραμένει σταθερή κι αυτό είναι καλό σημάδι, αλλά κίνδυνος για τη ζωή του εξακολουθεί να υφίσταται. Από κει και πέρα η Sabine Kehm, εκπρόσωπος του γερμανού πιλότου, δήλωσε πως η οικογένεια είναι αυτή που παρέδωσε την κάμερα του κράνους στην αστυνομία και δεν κατασχέθηκε, καθώς και πως έχει καταθέσει ο 14χρονος γιός του Schumi, Mick, στην προσπάθεια να ξεδιαλύνουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα που μπορείτε να δείτε “καρέ-καρέ” στο σχετικό άρθρο.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!