NEA

Mopar Muscle, για heavy duty καταστάσεις!

Mopar Muscle monster truck 2014 Ram (1)

Η Mopar παρουσίασε το monster truck της που βασίζεται πάνω στο εξίσου θηριώδες φορτηγάκι Ram Heavy Duty…

Η Ram αποτελεί το «φορτηγατζίδικο» παράρτημα της Chrysler και σε συνεργασία με την Hall Brothers Racing δημιούργησαν το τερατάκι που βλέπετε το οποίο ζυγίζει 4.536 kg! Έτσι, για την κίνησή του χρειάζονταν ένας πανίσχυρος κινητήρας όπως ο ρεκτιφιαρισμένος HEMΙ (Gen II 426) με χωρητικότητα 9,3 lt που με την βοήθεια τούρμπο αποδίδει περισσότερα από 2.000 άλογα! Διαβάστε επίσης ένα ενδιαφέρον άρθρο για οχήματα παντός εδάφους και για όλες… τις δουλειές!

Πέρα από την ειδική monster έκδοση, υπάρχουν και τα Ram EcoDiesel και όσο και αν σας φανεί παράξενο το ντίζελ στην Αμερική δεν είναι και τόσο άγνωστο μιας και η εταιρία κατασκευάζει ανάλογα μοτέρ από το 1989. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τούρμπο ντίζελ 5,9 lt με 6,7 lt που τοποθετείται στα Ram 2500 & 3500. Παρακολουθείστε το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο που δείχνει την συναρμολόγηση του μοτέρ στο εργοστάσιο στο Columbus, στο Ohio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!