NEA

Fiat, λέει arrivederci στο Punto!

Fiat-Punto_1993_160

Του χρόνου και μετά από 22 χρόνια πετυχημένης κυκλοφορίας το Fiat Punto πρόκειται να βγει στην σύνταξη…

Τον τελευταίο καιρό ο Sergio Marchionne στέκεται στο επίκεντρο όσο κανένας άλλος ισχυρός άνδρας κάποιας αυτοκινητοβιομηχανίας με τις αποκαλύψεις που δηλώνει δημοσίως. Έτσι, μετά την πλήρη εξαγορά της Chrysler, την επένδυση στην Alfa Romeo και την στρατηγική του για την Lancia, ο Ιταλός μάνατζερ του γκρούπο δήλωσε πως η ονομασία Punto θα περάσει στην ιστορία.

Και αυτό διότι προς τα τέλη του επόμενου έτους θα αντικατασταθεί από μία τετράθυρη -δίχως να αποκλείεται να δούμε και άλλες- έκδοση αμαξώματος που θα είναι χτισμένη στο προφίλ του 500 και του Panda και τους γνωστούς κινητήρες Twinair, T-Jet και Multijet. To μοντέλο αυτό θα γεφυρώνει από άποψη όγκου το κενό ανάμεσα στο 500 και στο 500L ενώ κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός πως η Fiat τα τελευταία χρόνια προχωρά σε συνεχή ανανεώσεις του Punto δίχως να περνά σε νέα γενιά μοντέλου…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!