NEA

Διαρροή για την Mercedes-Benz S-Class Coupe!

Mercedes S-Coupe Leak

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της S-Class Coupe που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Φυσικά, κατά λάθος…

Στο κυνήγι της επιπλέον δημοσιότητας και με τους γνωστούς όρους περί διαρροής (ούτε …υδραυλικοί να είμασταν), αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία που τυχαία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα κουπέ με σικ εμφάνιση που παραπέμπει στο πρωτότυπο που είχαμε δει τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη.

Η S-Class Coupe θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της αρχές Μαρτίου στο σαλόνι της Γενεύης αλλά το σίγουρο είναι πως η διαρροή της πρώτης φωτογραφίας θα επιταχύνει την διαδικτυακή της πρεμιέρα στις επόμενες μέρες. Πάντως, η γκάμα των κινητήρων θα είναι η ίδια με της σεντάν S-Class με αποκορύφωμα τις S63 (με τους 585 PS) και S65 AMG (με 630 PS) ενώ από το εσωτερικό θα απουσιάζουν κάποια συντηρητικά στοιχεία (όπως το αναλογικό ρολόι) ενώ το τιμόνι θα έχει σπορ «κόψιμο». Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!