NEA

Νέο Subaru Legacy στο Σικάγο [vid]

Όπως ήταν προγραμματισμένο το νέο Legacy έκανε πρεμιέρα επί αμερικανικού εδάφους αφού ο βασικός του στόχος είναι η εκεί αγορά…

Είχε παρουσιαστεί το Νοέμβριο σαν concept car στην έκθεση του Λος Άντζελες και αυτές τις μέρες, με μικρές αισθητικά διαφορές, το Legacy παραγωγής κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό του Σικάγο. Πρόκειται για ένα όμορφο σεντάν με κομψή εμφάνιση και μήκος περίπου στα 4,8 μέτρα ενώ σήμα κατατεθέν είναι η «συμμετρική» τετρακίνηση (Symmetrical AWD).

Μέχρι να δούμε μικρότερους σε κυβισμό κινητήρες και ενδεχομένως κάποιον ντίζελ από την Subaru στην εκδοχή ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η γκάμα του νέου Legacy απευθύνεται αποκλειστικά στο αμερικανικό κοινό το οποίο θα μπορεί να το αποκτήσει από το καλοκαίρι. Έτσι, υπάρχουν δύο βενζινοκινητήρες κινητήρες boxer: ο 4κύλινδρος 2.5 με 175 PS και ο 6κύλινδρος 3.6 με 256 PS και κιβώτιο Lineartronic.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!