NEA

Νέες περιπέτειες για το Citroen C4 Cactus.

Citroen-C4-Cactus-Aventure-2014-Geneva (2)

Μερικές μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του C4 Cactus η γαλλική εταιρία δίνει στην δημοσιότητα μία πρωτότυπη Adventure εκδοχή…

Δεν χρειάστηκαν και πολλά για να αναδείξει τον «off road» χαρακτήρα του του επερχόμενου τον Σεπτέμβριο C-Cactus. Μερικές πιο έντονες πλαστικά επιφάνειες γύρω από τα φτερά και στους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ποδιές εμπρός πίσω, pull-bar εμπρός και χωμάτινα ελαστικά ΒF Goodrich Mud-Terrain.

Κερασάκι στην τούρτα οι ράγες της οροφής με την μπαγκαζιέρα που ενσωματώνει τους προβολείς ομίχλης ενώ οι φωσφοριζέ πινελιές ενισχύουν την διαφορετικότητα της έκδοσης. Στη Γενεύη θα δούμε την πρωτότυπη έκδοση αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας προς το τέλος του έτους θα ακολουθήσει και η παραγωγής που θα αντιμετωπίσει το επίσης προσθιοκίνητο Fiat 500L Trekking.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!