NEA

Ετοιμάζεται το νέο Smart ForFour.

Renault-Twingo_2015_mixed-smart-paris2
Τον Οκτώβριο στο Παρίσι θα κάνει πρεμιέρα το νέο Smart ForFour με τέσσερις πόρτες και συνταγή βασισμένη στο πισωκίνητο νέο Renault Twingo…

Ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε το νέο Smart ForFour στη διάρκεια δοκιμών στον δρόμο και όπως φαίνεται το σχήμα του θα συνεχίσει να έχει τέσσερις πόρτες με φόρμα που παραπέμπει στο νέο Renault Twingo. Άλλωστε είναι ήδη γνωστό πως τα δύο μοντέλα θα έχουν κοινά μηχανικά μέρη βασισμένα στην RR πλατφόρμα (πίσω κίνηση, πίσω κινητήρας) και θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Renault στην Σλοβενία.

Σχεδιαστικά το νέο Smart αναμένεται να έχει περίπου 3,5 μήκος, θα υιοθετεί στοιχεία από το πρωτότυπο Fourjoy που είχαμε δει πέρυσι στην Φρανκφούρτη ενώ θα δούμε και ηλεκτροκίνητη διάταξη με μονάδα που θα προέρχεται από το ForTwo EV. Για τον περισσότερο κόσμο θα υπάρχει η βασική 3κύλινδρη έκδοση 1.0 με 65 ίππους καθώς και μία ισχυρότερη τούρμπο με 90 ίππους ενώ και τα δύο μοτέρ θα συνδυάζονται με μηχανικό 6άρι ή προαιρετικά αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως στην έκθεση του Παρισιού θα κάνει πρεμιέρα και το νέο Smart ForTwo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!