NEA

Jaguar XFR-S Sportbrake με 542 άλογα.

Jaguar XFR-S Sportbrake Geneva 2014 (1)

Πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά στέισον που έχουν κατασκευαστεί ποτέ με το 0-100 να πετυχαίνεται σε λιγότερο από 5 sec.

Όσο πιθανό είναι να συναντήσεις τον Ρονάλντο στον δρόμο τόσες είναι και οι πιθανότητες να δεις μία Jaguar XFR-S Sportbrake στους δρόμους. Κάτι τέτοιο δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις ισχυρότερες Jaguar που έχουν κατασκευαστεί ποτέ με υπερτροφοδοτούμενο 5λιτρο V8 που φτάνει τους 542 PS και 680 Nm ροπής με την ροπή να περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματο κιβωτίου 8 σχέσεων (από την F-Type).

Με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 4,6 sec και την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 km/h, το XFR-S Sportbrake θα κονταροχτυπηθεί με τα Audi RS6 Avant και Mercedes-Benz E63 AMG Estate. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει σε όλο το σασί με πιο σφιχτή ανάρτηση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ, δισκόφρενα 380/376 mm εμπρός/πίσω και 20άρες ζάντες με ελαστικά Pirelli διάστασης 265/35 εμπρός και 295/30 πίσω. Η νέα Jaguar θα προσφέρεται στην Βρετανία από τον επόμενο μήνα με τιμή στα 100.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!