NEA

Αποκάλυψη για το ισχυρότερο Morgan Plus 4

Morgan-aero-4

Πέρα από τις mainstream παρουσίες στην έκθεση της Γενεύης θα υπάρχουν και πιο ψαγμένες προτάσεις, για όσους δεν θέλουν να πηγαίνουν με το ρεύμα.

Η είδηση, στην προκειμένη περίπτωση έρχεται από έναν από τους κλασικότερους κατασκευαστές της Μεγάλης Βρετανίας. Η Morgan ετοιμάζεται να παρουσιάσει, σε παγκόσμια πρώτη, το ισχυρότερο Plus 4 που έχει κατασκευάσει ποτέ. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα, με δεδομένο όμως ότι το “plus 4” παραμένει, θα εφοδιάζεται με τετρακύλινδρο κινητήρα, αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών.

Οι δημιουργοί του αρκούνται στο να δηλώνουν ότι πρόκειται για το “με διαφορά ισχυρότερο Plus 4 που έχει κατασκευαστεί ποτέ”. Στην τωρινή του μορφή το εν λόγω μοντέλο φέρει ένα δίλιτρο Ford Duratec σύνολο, 145 ίππων. Το κιβώτιο, ένα μηχανικό πεντάρι, είναι δανεισμένο από τη Mazda, ενώ το 877 κιλών σύνολο επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,5 δλ, έχοντας τελική 190 χλμ./ώρα. Με το νέο κινητήρα (της Ford;) η ισχύς του αυτοκινήτου εκτιμάται ότι θα ανέλθει στους 180-200 ίππους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!