NEA

Πρώτες φωτογραφίες από Skoda VisionC.

Skoda VisionC Geneva 2014 (3)

Σε αυτό το concept car θα βασιστεί μία πεντάθυρη κουπέ έκδοση παραγωγής που θα λανσαριστεί το 2016.

Skoda VisionC Geneva 2014 (4)Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για το πρωτότυπο VisionC που θα παρουσιάσει η Skoda στην έκθεση της Γενεύης. Αρχικά είχαν δημοσιευθεί μερικά σκίτσα και τώρα οι πρώτες φωτογραφίες ενός concept car που προλογίζει το μοντέλο παραγωγής που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στη νέα Octavia και το Superb για να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το VW Passat CC και -όσο και αν ακούγεται τραβηγμένο για ένα Skoda- την Mercedes-Benz CLA.

Skoda VisionC Geneva 2014 (12)To μήκος του VisionC εκτιμάτε στα 4,7 μέτρα, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και εξοπλίζεται με τον κινητήρα του Audi A3 G-Tron, δηλ. τον 1.400άρη TSI που καταναλώνει αμόλυβδη ή εναλλακτικά φυσικό αέριο με εκπομπή μόλις 91 g CO2/km. Όσον αφορά στο μοντέλο που θα δούμε στους δρόμους θα εφοδιάζεται με όλα τα καλά της σειράς TSI & TDI ενώ θα δούμε και τετρακίνητες εκδόσεις και φυσικά «RS».

Skoda VisionC Geneva 2014 (1)Αξίζει να σημειωθεί πως στα επόμενα χρόνια η Skoda θα έχει μια γκάμα πιο πλήρη από ποτέ και αναμένεται να καταγράψει νέα ρεκόρ πωλήσεων καθώς, νωρίτερα το φθινόπωρο θα δούμε το νέο Fabia που θα πλαισιώσει το μικρότερο Citigo και τα μεγαλύτερα Rapid & Rapid Spaceback. Και έπεται συνέχεια…

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!