ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μεξικού, το 1-2 για την Volkswagen.

Rally Mexico 2014

Ο Sebastian Ogier επέστρεψε στις νίκες μετά την Σουηδία και μαζί με τον Jari-Matti Latvala έκαναν το 1-2 στο ράλι του Μεξικού…

Η Volkswagen έχει δείξει από νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό και φέτος καθώς τα Polo R δείχνουν να είναι και πάλι γρήγορα και αξιόπιστα. Έτσι, ο Sebastian Ogier ήταν σταθερός σε όλη την διάρκεια του ράλι και το καθάρισε από νωρίς ενώ ο Φινλανδός ομόσταβλός του που είχε κερδίσει στην Σουηδία βρέθηκε στην 2η θέση.

Μεγάλη ικανοποίηση για την ομάδα της Hyundai καθώς ο Thierry Neuville κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση με το i20 WRC. Πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση καθώς αυτός ήταν μόλις ο τρίτος αγώνας της κορεατικής ομάδας που έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε ότι καλύτερο μετά από την πρώτη της θέση στο βάθρο.

Αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοση του Evans που έκανε την καλύτερη εμφάνιση την καριέρα του καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα από την τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης. Εδώ μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο πρωτάθλημα ενώ το επόμενο ράλι είναι στην Πορτογαλία στις 3-6 Απριλίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!