NEA

Δυσαρεστημένος πελάτης κάνει θρύψαλά BMW M6 [vid]

Την πρώτη φορά ο Pormoseni Hadi είχε σπάσει την BMW M6 στην Φρανκφούρτη. Τα ίδια έκανε πριν από μερικές μέρες…

Ο Pormoseni Hadi, κάτοικος Ιταλίας, τραβά ξανά την προσοχή των media μιας και πριν από μερικές μέρες πήρε μία βαριοπούλα και μπροστά στις κάμερες έκανε θρύψαλα την M6 (πάνω βίντεο) του αξίας 120.000€. Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητό του παρουσίαζε πολλά τεχνικά προβλήματα (τριξίματα στο εσωτερικό, κραδασμοί κινητήρα, σκαλώματα στις αλλαγές σχέσεων κ.α.).

Μετά από αρκετά γράμματα και emails στα κεντρικά της βαυαρικής εταιρίας στο Μόναχο δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την αντιμετώπισης που είχε. Αυτό είναι σίγουρο καθώς ο επιχειρηματίας μπήκε ξανά στον κόπο να επισκευάσει την M6 του αφού την είχε διαλύσει και στην Φρανκφούρτη στον Σεπτέμβριο (κάτω βίντεο).

Προφανώς, ο Hadi έχει το χρόνο, την οικονομική άνεση και πάνω απ΄ όλα την οργή για να κάνει κάτι τέτοιο. Και κάτι μας λέει πως αρκετοί από όσους διαβάζετε αυτή την στιγμή θα θέλατε να κάνετε το ίδιο. Αλήθεια, έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα με το αυτοκίνητό σας που θα σας έφερναν σε τέτοιο σημείο; Κάντε ένα σχόλιο!

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”1c7FzXygCG0″]

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!