NEA

Έρχεται το Renault Alpine με 300 άλογα!

Renault Alpine A110 ready late 2016 with 300 PS (12)

Δεν είναι μόνο ο αριθμός των ίππων που ενθουσιάζει αλλά και από τα πόσα κυβικά εκατοστά θα βγαίνει αυτή η ισχύς!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά κουπέ των τελευταίων ετών θα είναι το Alpine της Renault το οποίο βρίσκεται στο στάδιο εξέλιξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη 2016. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτή την περίοδο οι μηχανικοί δουλεύουν πάνω στην ανάρτηση και το πλαίσιο ενώ το αμάξωμα θυμίζει αρκετά Lotus. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα μιας και το Alpine θα έχει ως βασικούς ανταγωνιστές μοντέλα όπως η Alfa Romeo 4C και το πιο ταπεινό αλλά άκρως ναζιάρικο Toyota GT86.

Στα χνάρια της πρώτης Alpine, έτσι και η νέα θα είναι χαμηλή και πλατιά ενώ σχεδιαστικά -όπου εμπλέκεται και η Caterham- θα υπάρχουν στοιχεία από το πρωτότυπο Α110-50. Πάντως, ο κινητήρας θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο, θα είναι 4κύλινδρος, τούρμπο άμεσου ψεκασμού και φουλ χρονισμό/βύθιση των βαλβίδων και πιθανότατα θα έχει χωρητικότητα 1.600 cc! Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε θα προκύψει ένα από τα ισχυρότερα μοτέρ που έχουν υπάρξει ποτέ με ειδική ισχύ 187,5 PS/lt, ξεπερνώντας και αυτή του δίλιτρου Mercedes AMG με 172,5 PS/lt.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!