NEA

Λίγο πριν το μεγάλο ρεκόρ το Koenigsegg One:1

Στο βίντεο ο Christian von Koenigsegg μιλά για τις τελευταίες λεπτομέρειες προτού το One:1 προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ Guinness…

Το οποίο για την ώρα κατέχει η Bugatti Veyron με την υψηλότερη τελική ταχύτητα που έχει επιτευχθεί από μοντέλο παραγωγής. Η Koenigsegg όμως δεν είναι κάποια τυχαία εταιρία και όταν μιλά με τόση βεβαιότητα πως το One:1 θα είναι το επόμενο ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, τότε το πράγμα αλλάζει.

Το One:1 το είδαμε για πρώτη φορά στην Γενεύη ενώ μετά το ντεμπούτο του και στο Πεκίνο (εκεί βρίσκονται σήμερα οι καλύτεροι …πελάτες των supercar), λογικά θα έχουμε νέα από την σουηδική εταιρία από τον Μάιο και μετά. Έως τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το παραπάνω σχετικό βίντεο ενώ ακολουθεί και ένα ενδιαφέρον που αναφέρεται στην κατασκευή ανθρακονημάτων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!