NEA

Η offroad εκδοχή του Audi TT στο Πεκίνο.

Υβριδικό και με TT άποψη θα μπορούσε να είναι το επόμενο Q3 χαράσσοντας μία νέα γραμμή στην σπορ crossover γκάμα της εταιρίας…

Audi-TT_Offroad_Concept_2014_1000 (8)«Το δυναμικό στοιχείο ενός κουπέ και την χρηστικότητα ενός κόμπακτ SUV συνδυάζει το Audi TT Offroad Concept» λένε από το Πεκίνο οι ιθύνοντες της Audi για το πρωτότυπο που μοιάζει σαν ένα υπερυψωμένο νέο Audi TT με πέντε πόρτες. Συνάδοντας με το προχωρημένο του στιλ, το σύστημα πρόωσης είναι υβριδικό με συνδυασμένη ισχύ στους 408 ίππους. Εμπρός υπάρχει δίλιτρος TFSI με 292 ίππους που συνδυάζεται με δισκοειδή ηλεκτροκινητήρα/γεννήτρια ενώ στον πίσω άξονα υπάρχει ένας δευτερεύον ηλεκτροκινητήρας 85 kW συνθέτοντας σύστημα τετρακίνησης.

Με το αμάξωμα να βρίσκεται 8 εκ. χαμηλότερα απ’ ότι σε ένα Audi Q3 και διάταξη 2+2 στο εσωτερικό, οι υγρόψυκτες μπαταρίες λιθίου 12 kWh βρίσκονται μερικά εκατοστά εμπρός από τον πίσω άξονα με κατανομή βάρους 54/46 (εμπρός/πίσω) ενώ αξιοσημείωτη λεπτομέρεια αποτελεί η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που ξεκινά αυτόματα όταν το αυτοκίνητο βρεθεί πάνω από την επαγωγική πλάκα 3,3 kW. Τέλος, να πούμε πως η μέση θεωρητική κατανάλωση είναι στα 1,9 λτ./100 χλμ. με CO2 στα 45 γραμμ./χλμ. ενώ η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει για 50 χλμ. με την ολική να αγγίζει τα 880 χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!