NEA

Έρχεται το νέο Opel Astra από του χρόνου.

Opel-Astra_2010_1000_576 (1)

Η Opel δοκιμάζει ήδη εντατικά το καινούργιο Astra, που με βάση τον προγραμματισμό της και εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί σε περίπου 1 χρόνο.

1Τον Οκτώβριο θα δούμε το νέο Corsa ενώ μέχρι η Opel να αποφασίσει τι θα κάνει με ένα νέο και μικρότερο μοντέλο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία μας το νέο Astra δοκιμάζεται εντατικά με πολύ βαρύ καμουφλάζ. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η μάσκα θα είναι περισσότερο σφηνοειδής, με το πίσω μέρος πιο επίπεδο και χυτό, ενώ οι εξωτερικές του διαστάσεις θα μεγαλώσουν ελαφρώς.

Opel-Astra_2010_1000_576 (2)Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στο Astra (αλλά και γενικότερα στα Opel) είναι το απόβαρο των μοντέλων τους και εκεί θα εστιάσουν οι μηχανικοί εξοικονομώντας κατά μέσο όρο περίπου στα 40-80 κιλά και παράλληλα μειώνοντας την κατανάλωση και το CO2. Έτσι, το πλαίσιο θα είναι επανασχεδιασμένο ενώ επιπρόσθετα θα περιοριστεί ο όγκος των κινητήρων όσων και των αναρτήσεων προκειμένου -σε συνδυασμό με το αυξημένο μεταξόνιο και τη μείωση του εμπρός προβόλου- να εξασφαλιστούν μεγαλύτεροι χώροι στο εσωτερικό (ειδικά για τους πίσω, όπου υστερεί το τωρινό μοντέλο).

Οι κινητήρες θα είναι της νέας γενιάς 1.6 SIDI & CDTI ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρικύλινδρη έκδοση 1.000 κ.εκ. Παράλληλα η αίσθηση άνεσης θα ενισχύεται από τα πιο λεπτά καθίσματα και από τις πιο στενές κολώνες. Το νέο Astra αναμένεται να παρουσιαστεί αρχικά ως πεντάθυρο και τετράθυρο, θα ακολουθήσει μέχρι τα τέλη του 2015 το στέισον και στην πορεία θα εμφανιστούν τόσο το κουπέ όσο και το κάμπριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!