NEA

Στην παραγωγή το Honda S660.

Honda S660 to be built in Japan starting 2015 (3)

Το κεντρομήχανο S660 θα μπει τελικά στην παραγωγή αλλά όπως είχαμε γράψει θα περιορισθεί στην ιαπωνική αγορά…

Honda S660 to be built in Japan starting 2015 (2)Στην συνέχεια του Beat θα προχωρήσει η Honda αποκτώντας ένα νέο kei car (στην Ιαπωνία ανήκε στην «πράσινη» κατηγορία kei car με μικρό σε κυβισμό μοτέρ και διάφορες φοροαπαλλαγές). To S660 το είχαμε δει πέρυσι το Νοέμβριο στην έκθεση του Τόκιο ως πρωτότυπο και από τα μέσα 2015 θα ξεκινήσει η παραγωγή του στο εργοστάσιο στο Yokkaichi.

Honda S660 to be built in Japan starting 2015 (4)Σχεδιαστικά το μοντέλο παραγωγής -που θα αντιμετωπίσει το Daihatsu Copen- θα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πρωτότυπο που συνδύαζε τούρμπο 3κύλινδρο 660 κ.εκ. με κιβώτιο CVT. Αν και δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί κάτι σχετικό, εικάζεται πως το Honda S660 παραγωγής θα διαθέτει το νέο 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα που θα δούμε από του χρόνου μαζί με το επίσης τούρμπο 1.500άρη και το νέο δίλιτρο Type R.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!