NEA

Ηonda, νέοι VTEC τούρμπο κινητήρες!

2015-Honda-Civic-Type-R-Turbo (14)

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε την εισαγωγή νέων τούρμπο κινητήρων στα 1.000, 1.500 και 2.000 cc!

Honda-VTEC-TUrbo (1)Τελικά το caroto.gr επιβεβαιώνεται όταν ανέφερε πριν από μήνες πως στο downsizing ετοιμάζεται να μπει η Honda ενώ σειρά έχουν και άλλες ιαπωνικές εταιρίες όπως η Toyota ενώ η Hyundai στους επόμενους μήνες θα εμπλουτίσει την γκάμα της με νέους τούρμπο. Επί του θέματος, η Honda ανακοίνωσε και επίσημα την εξέλιξη νέων VTEC TURBO βενζινοκινητήρων άμεσου ψεκασμού ξεκινώντας από έναν ολοκαίνουργιο 3κύλινδρο των 1.000 cc.

Honda-VTEC-TUrbo (3)Στη συνέχεια θα δούμε 4κύλινδρα μηχανικά σύνολα στα 1.500 cc και 2.000 cc ενώ το τελευταίο μοτέρ θα αποδίδει περισσότερους από 280 PS και θα κάνει ντεμπούτο τέλη του επόμενου έτους με αρχές 2015. «Με την εφαρμογή του συστήματος μεταβλητής διαχείρισης των βαλβίδων όπως το VTEC και τον άμεσο ψεκασμό τα υπερτροφοδοτούμενα μηχανικά μας σύνολα θα είναι από τα πιο αποδοτικά της αγοράς» δηλώνει εκπρόσωπος της Honda.

Honda-VTEC-TUrbo (2)Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις πρώτες από τα τούρμπο μοτέρ και το νέο Type-R με τον δίλιτρο VTEC TURBO που όπως είπαμε θα ξεπερνά τα 280 άλογα. Ο CEO της εταιρίας Takanobu λέει πως αυτό θα είναι το ταχύτερο προσθιοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring σπάζοντας το ρεκόρ που τώρα κατέχει το Renault Megane 265 Trophy με χρόνο 8:07.97. Να σημειωθεί πως το ταχύτερο Honda στη «πράσινη κόλαση» είναι το NSX-R με 7:56.73.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!