NEA

Euro NCAP, τα τελευταία …λιωσίματα.

euroncap c-class qashqai i10

Στις πιο πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης τα Mercedes C-Class και Nissan Qashqai πήραν πέντε αστέρια και τέσσερα το Hyundai i10.

EURONCAP-6-MERCEDES-C-CLASSΣτον τελευταίο κύκλο δοκιμών του Euro NCAP αξιολογήθηκαν τρια νέα μοντέλα, τα Mercedes-Benz C-Class, Nissan Qashqai και Hyundai i10. Τα δύο πρώτα, η νέα C-Class και το Qashqai της 2ης γενιάς, έλαβαν την ανώτατη διάκριση των 5 αστεριών.

EURONCAP-9-NISSAN-QASHQAIΤα σημεία κριτικής για τη Mercedes ήταν τα πίσω προσκέφαλα στην πρόσκρουση από πίσω και οι όχι ιδιαίτερα υψηλές τιμές προστασίας στις πλευρικές δοκιμασίες, ενώ για το Nissan πέρα από τα πίσω προσκέφαλα που έκοψαν κι εδώ επιπλέον πόντους ήταν τα σκληρά σημεία στο καπό και την εμπρός κολώνα που αυξάνουν ελαφρώς τον κίνδυνο για τους πεζούς.

EURONCAP-3-HYUNDAI-I10Το σημαντικά μικρότερο Hyundai i10 πήρε 4 αστέρια, παρόλο που τα πήγε σε όλες τις δοκιμασίες ικανοποιητικά στην πρόσκρουση σε πυλώνα άνοιξε η πίσω πόρτα του, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μην πάρει την πιο υψηλή διάκριση. Αυτά, τυχαίνουν…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!