NEA

Το Studio Idecore αναβιώνει το Renault Fuego.

Ideocore-Renault-Fuego-Hybrid-Concept-033

Το project Renault Fuego της Idecore πατά πάνω στις γραμμές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού μοντέλου που κυκλοφόρησε από το 1980 έως το 1995.

Κατά καιρούς διάφορα στούντιο αναβιώνουν παλαιότερα μοντέλα και σε αρκετές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα με την απίστευτη Lancia Delta HF και πιο πρόσφατα η εταιρεία Idecore με το Renault Fuego. Η ομάδα απαρτίζεται από ένα ολιγομελές τμήμα σχεδιαστών με υπεύθυνους τον Riccardo Magnoler και προτείνει ένα Fuego με τετράθυρο αμάξωμα -δίχως μεσαίες κολόνες- όπου οι πίσω πλαϊνές πόρτες ανοίγουν αντίρροπα.

Με μήκος 4,6 μέτρα, το 2+2 διάταξης κουπέ θα μπορούσε να συνδυαστεί με υβριδικό σύστημα, ιδανικά και κατά την άποψη της εταιρίας με ντίζελ και ηλεκτροκινητήρα και την συνολική ισχύ στα 255 άλογα! Παλαιότερα, η εταιρεία είχε παρουσιάσει δυο επίσης ενδιαφέρουσες δουλειές της με την Alfa Romeo Monza V8 (2010) και το Minhoss Compact Coupe (2011). Αξίζει να σημειωθεί πως τo Renault Fuego ήταν ένα κουπέ μοντέλο από την δεκαετία του 1980 και μπορούσε να είναι πιο …γρήγορο ακόμη και από μια Porsche. Μάθετε το πώς…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!