NEA

Φρεσκάρισμα για τη Mercedes B-Class.

6797686867876

Τον Οκτώβριο, στο σαλόνι του Παρισιού θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της το πολυχρηστικό της Mercedes…

Επαναπροσδιορίζοντας την θέση του στην κατηγορία των premium MPV, η B-Class θα ανανεωθεί για να δείχνει και πιο φρέσκια απέναντι στην επερχόμενη BMW Σειρά 2 Active Tourer (η κουπέ κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά). Η ανανέωση έρχεται και ως φυσικό επακόλουθο μετά από περίπου τρία χρόνια κυκλοφορίας με τις αλλαγές να αφορούν κυρίως στον αισθητικό τομέα, κυρίως στη νέα μάσκα και τα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές θα είναι πιο διακριτικές ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας πλουσιότερος (πιθανώς τα προαιρετικά φωτιστικά τύπου Xenon με το σύστημα πλύσης να αντικατασταθούν με διόδους LED). Τα μηχανικά μέρη θα αναβαθμιστούν στα σημεία με την ανάρτηση να έχει καλύτερη χαρακτηριστικά άνεσης και κύλισης, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες εκδόσεις 4Matic με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!