NEA

Tέλος για το Nissan Almera, αρχή για τo Pulsar.

Nissan-yes-Pulsar-no-Almera (1)

H ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε πως το νέο της μοντέλο στην μικρομεσαία κατηγορία δεν θα ονομάζεται Almera, αλλά Pulsar.

Nissan-yes-Pulsar-no-Almera (2)Προκειμένω να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη νέα εποχή της Nissan, οι ιθύνοντες της εταιρίες αποφάσισαν να «χιονίσουν» την ονομασία Almera και να χρησιμοποιήσουν την Pulsar. Η οποία, όμως, μας πάει ακόμη πιο πίσω στο χρόνο (από το 1978) και σε ένα κόμπακτ σεντάν που κυκλοφορούσε στην ιαπωνική αγορά μέχρι το 2000.

Το νέο Nissan Pulsar θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο, στο σαλόνι του Παρισιού, και σχεδιαστικά θα παραπέμπει σε μια συμπτυγμένη εκδοχή του νέου Qashqai. Μία άποψη που ενισχύεται και από την μοναδική teaser φωτογραφία που έχει δώσει η Nissan.

Όπως είχαμε γράψει, οι κινητήρες θα προέρχονται επίσης από την γκάμα του Qashqai με την βασική έκδοση να ξεκινά από την τούρμπο των  1.200 κ.εκ. και να πλαισιώνεται από τις ντίζελ των 1.500 και 1.600 κ.εκ. Πιθανότατα στην πορεία να προκύψει και μια έκδοση Nismo, που θα ανταγωνίζεται τα hot hatches της κατηγορίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!