NEA

Aston Martin και BILSTEIN μαζί στο Βέλγιο.

P4_Klasse_LMGTE Pro

Δεύτερη στάση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής στο Spa-Francorchamps…

Ο 6ωρος αγώνας στο Spa-Francorchamps τελείωσε με μια αξιέπαινη 4η θέση στην έντονα ανταγωνιστική κατηγορία LMGTE Pro με την τριάδα των Darren Turner (GB), Stefan Mücke (D) and Bruno Senna (BR), να οδηγούν την Aston Martin V8 Vantage GTE εξοπλισμένη με την 4-οδη ανάρτηση BILSTEIN MDS motorsport. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα της Aston Martin Racing κατέλαβε την 16η θέση της συνολικής κατάταξης του δεύτερου αγώνα για το FIA World Endurance Championship (WEC).

Ακριβώς πίσω τους οι Fernando Rees (BR), Darryl O’Young (HK) και Alex MacDowall (GB) της ομάδας Vantage GTE με ανάρτηση BILSTEIN. Αυτό τους έκανε να πέτυχουν καλύτερη επίδοση και να τερματίσουν στην 5η θέση του LMGTE Pro, μετά της κατάληψη της 7ης θέσης στο Silverstone. Αυτό σήμαινε τη 17η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ των 27 που έλαβαν μέρος στην εκκίνηση μετά τον 6-ωρο αγώνα.

Η 2η θέση στη LMGTE Am (19η συνολικά) κατέληξε στους Kristian Poulsen (DK), David Heinemeier Hansson (DK) and Richie Stanaway (NZ) της Young Driver Vantage GTE. Ακριβώς πίσω τους, οι  Pedro Lamy (PT), Paul Dalla Lana (CA) και Christoffer Nygaard (DK) της NorthWest Vantage GTE τελείωσαν τον δεύτερο αγώνα του WEC στην 3η θέση (20η συνολικά).

Το τεχνικό επιτελείο της BILSTEIN από το Ennepetal υποστήριξε την ομάδα της Aston Martin Racing στο Spa όπως ακριβώς και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Silverstone της Αγγλίας. Ο επόμενος αγώνας για το FIA World Endurance Championship (WEC) είναι ο 24ωρος του Le Mans στις 14 και 15 Ιουνίου.

Η BILSTEIN θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα της Aston Martin Racing για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!