NEA

Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα από το νέο VW Passat.

VW-PASSAT-NEW-SKETCHES-2

H VW έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα της 8ης και επερχόμενης γενιάς Passat που θα είναι διαθέσιμη τέλη 2014.

VW-PASSAT-NEW-SKETCHES-3Το νέο VW Passat, το οποίο εκτός απρόοπτου θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι, θα υιοθετεί στοιχεία από τη ναυαρχίδα της μάρκας το Phaeton -ειδικά η γραμμή της πίσω κολώνας του δείχνει ίδια- όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας. Από κει και πέρα το νέο Passat θα διαθέτει έναν ελεύθερα προγραμματιζόμενο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ένα σύστημα infotainment για όσους κάθονται πίσω, που θα βασίζεται σε μια εφαρμογή για tablet, καθώς και φωτιστικά με LED.

VW-PASSAT-NEW-SKETCHES-1Παράλληλα εμπλουτισμένος θα εμφανίζεται και ο εξοπλισμός ασφαλείας του, που θα περιλαμβάνει και σύστημα κάλυψης 360 μοιρών με κάμερες, ενώ το σύστημα αυτόνομης στάθμευσης θα μπορεί να παρκάρει το νέο VW και κάθετα. Η γκάμα των κινητήρων εκτός από τους γνωστούς πιο TSI και TDI που θα ξεκινούν από τα 1.400 και τα 1.600 κ.εκ. αντίστοιχα θα περιλαμβάνει και μια υβριδική έκδοση με τον 1.4 TSI των 150 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 75 kW με συνδυαστική ισχύ 204 ίππων καθώς και ένα νέο diesel 2.000 κ.εκ. με διπλό turbo και απόδοση 240 ίππων και 500 Nm.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!