NEA

Νέο VW Passat με χιλιάρη κινητήρα!

Volkswagen-Passat_2006_1000_23 (3)

H νέα γενιά Passat βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης για να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2015 στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Volkswagen-Passat_2006_1000_23 (2)Οι αλλαγές στο νέο VW Passat θα είναι σημαντικές και θα εντοπίζονται κυρίως κάτω από το αμάξωμα το οποίο θα ακολουθήσει την λογική του Golf, όπως είχαμε γράψει στο caroto.gr πριν από μήνες. Έτσι, η σχεδίαση δεν θα απέχει πολύ από αυτή του τωρινού μοντέλου αλλά το νέο πάτωμα MQB θα εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Εννοείται πως μεγαλύτερο θα είναι και το μήκος του αμαξώματος ενώ σημαντική θα είναι η μείωση του βάρους.

Τώρα, η σημαντική είδηση είναι πως κάτω από το καπό του νέου Passat θα δούμε το μικρότερο κινητήρα που έχει μπει ποτέ στο εν λόγω μοντέλο. Πρόκειται για τον 1.0 TSI που θα προέρχεται από το φρεσκαρισμένο Polo και θα αποδίδει έως 140 ίππους και η συγκεκριμένη έκδοση του Passat θα κονταροχτυπηθεί με την αντίστοιχη 1.0 Ecoboost του νέου Ford Mondeo που αναμένεται τέλη του έτους.

Το χιλιάρη Passat θα αργήσει όμως να εμφανιστεί καθώς το λανσάρισμά του που θα γίνει σε ενάμιση χρόνο θα ξεκινήσει με την έκδοση 1.4 TSI (με σύστημα ACT) με 160 άλογα και με την 2.0 TSI με 220. Πέρα από τις ντίζελ εκδόσεις, στην κορυφή θα βρίσκεται η αναβαθμισμένη δίλιτρη έκδοση με 300 άλογα και μοτέρ που θα προέρχεται από το Golf R. Μέχρι την περίπου περίοδο του λανσαρίσματος του νέου Passat θα έχουν ανακοινωθεί και περισσότερα στοιχεία σχετικά με το νέο μηχανικό σύνολο τεχνολογίας VCR.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!